2014. 04. 17.

Chapter Twenty (season finale)

Kedves Olvasók ( ha vannak ) !

Nagyon szépen köszönöm az előző részhez jött hozzászólásokat, nagyon jól estek! Mint láthatjátok, ez itt az évadzáró, ami igazából nem is egy rész.. Ha úgy vesszük, az előző rész volt az, ami lezárta az évadot, de mivel elég hülyén nézne ki, hogy 19 rész egy évad, ezért itt a bűvös 20-as, amelyben újságcikkeket olvashattok, az elsőtől a tizenkilencedik részig, és még utána is egy kicsi, csakhogy tudjátok, mi lett a fiatalokkal a szakítás után. A második évad első része, pár hét szünet után fog érkezni. Ebben a szünetben nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a másik ( Impossible Love ) blogomra. Remélem a szünet után is velem maradtok, és nyomon követitek majd Mary és Justin történetet. Szeretlek Titeket, és várom a véleményeteket! <3
Vivianne



-2012. 12. 09.-
A SZTÁRPÁR SZAKÍTÁSA HIVATALOS!
A napokban kiderült, hogy Justin Bieber (20) és Selena Gomez (21) 'se veled, se nélküled' kapcsolatának hivatalosan is vége. A szakítás okát pontosan senki sem tudja, a két fiatalon kívül, de nagyon sok a feltételezés. Az emberek nagyon megosztóak. Egyesek szerint a kapcsolatnak Mrs. Gomez vetett véget, mert elege lett barátja folytonos botrányaiból, míg mások úgy gondolják Mr. Bieber dobta ki Gomez kisasszonyt, a 'rövid pórázon tartása' végett. Semmit sem tudhatunk biztosan, viszont annyit igen, hogy a 2011 óta tartó kapcsolatnak hivatalosan is vége.


-2013. 06. 11.-
ÚJ LÁNY A LÁTHATÁRON BIEBERNÉL?
A tegnapi nap folyamán, Justin Bieber (20) Európai turnéjának Svájci állomásán, egy szemfüles járókelő lencsevégre kapta, amint a fiatal popsztárunk Marianne Braunnal távozik a szállodából. A tizenkilenc éves lány, nem más mint a fiú menedzserének lánya. A képen semmi, arra utaló jel nincs, miszerint a fiatalok együtt lennének, de több szemtanú állította az alábbit:
" Nagyon jól elvoltak együtt. Sokat nevettek, mosolyogtak, és Justin egy óvatlan pillanatban megfogta a lány kezét, aki a fiú tettén elmosolyodott, aztán így folytatták utukat."


-2013.06.30.-
BIEBER BECSAJOZOTT!
A tegnapi MuchMusic Video Awards-on a fiatal énekes hivatalosan is bejelentette a tizenkilenc éves Mary Braunnal való kapcsolatát.
A lányok által kedvelt Bieber (20) azt nyilatkozta, már hónapok óta együtt van a lánnyal, és boldog mellette. A tegnap este lefolytatott MMVA-tegyébként a sztár nem hagyta el nyeremény nélkül. Az év énekese díjat sikerült bezsebelnie. A fiatalok az esti program után karöltve távoztak a helyszínről, s a szemtanúink szerint egyből Bieber helyi villájába mentek, ahol aztán valószínűleg nagyon jól szórakoztak.



-2013.08.07.-
VÉGE...?!
Csupáncsak egy hét telt el azóta, hogy megismerhettük a popsztár Justin Bieber (20) legújabb barátnőjét, de úgy látszik, a kapcsolat máris zátonyra futott. A fiatalok kapcsolata, kezdetben titkos románcnak indult, hiszen hónapokon át voltak együtt úgy, hogy senki nem tudott róla. Bieber a múltheti MMVA díjátadón tette hivatalossá együtt járásukat, de többen is az alábbit állítják: " Mary jött ki a házból. A kezében bőröndök voltak, a szeme ki volt sírva. Taxiba ült, és elment. "
Míg pár szemtanú azt mondja: " Éppen a reptéren volt dolgom, mikor megpillantottam. Szemei hatalmasra duzzadtak, látszott rajta, hogy sokat sírt, és keveset is alhatott. Két bőrönd volt a kezébe, és a New Yorkba tartó gépre szállt fel."
Ha a látottak igazak, akkor a fiatalok kapcsolatának tényleg vége.


-2013. 09. 07.-
INTERJÚ A SZAKÍTÁSRÓL
A minap egyik riporterünknek Justin Bieber (20) adott interjút, barátnőjével való szakításáról, melynek egy kis szösszenetét itt olvashatják.
" Hihetetlen. Egy hónap telt el azóta, hogy elment. Mindenki megkérdezi, hogy szeretem-e még. Erre nekem csak az a válaszom: az életemnél is jobban. Elkövettem egy szörnyű hibát, Ő pedig kilépett az életemből. Örökre. Hiányzik. " - nyilatkozta Bieber könnyek között.
Úgy látszik, megviselte a lánnyal való szakítása, melynek okát a mai napig sem tudjuk, csupán annyit: közös megegyezés alapján történt.


-2013. 09. 13.-
MARY BRAUN ÉS TAYLOR LAUTNER?
Justin Bieber ex-barátnőjét a napokban a híres színésszel, Taylor Lautnerrel kapták lencsevégre, amint nagyon bensőséges testi kapcsolatban állnak egymással.
A fiatal színész, csak ennyit mondott a képről:
" Nem vagyunk együtt. Nagyon jól elvagyunk egymással, de a mi kapcsolatunk, amolyan legjobb baráti viszony. Szeretjük egymást, de csak mint barátot. Nagyon örülök, hogy egy hónappal ezelőtt megismerhettem Maryt. "
Megismerkedésükkel kapcsolatos információkról semmit sem tudunk, de úgy látszik jó kapcsolatot ápol a két fiatal.



-2013. 09. 30.-
MARIANNE BRAUN VALLOTT!
Az alábbi kis idézet a minap Mary Braun, Justin Bieber ex-barátnőjének száját hagyta el, mikor egy riporterünk a sztárral való kapcsolatának végéről kérdezgette.
" Miért nem lehet már leszállni rólam? Hagyjanak már békén. Szakítottunk. Igen, szakítottunk. És? Majdnem két hónap telt el. Kattanjanak már le a témáról. Ismerik azt a szót, hogy magánélet? Mert én mostanában már nem.. Ha annyira kíváncsiak, akkor elmondom, hogy TÚL TETTEM MAGAM RAJTA. Örülnek? Jó. Akkor békén lehet hagyni. "
Ezek után Mary zokogva távozott a helyszínről, ami arról tett tanúbizonyságot, hogy a lány egyáltalán nincs túl a sztárral való szakításán.



11 megjegyzés:

  1. 1:Taylor Lautner? :D Wáóó 2:"Tul tette magát?" :O ;) Wáóó ez is tetszett mint a többi!:) csak gratulálni tudok hogy idáig eljutottál csajszi!;) jo Pihit neked erre a szünetre. Es kellemes húsvéti ünnepeket neked es a csaladodnak en várni foglak!;)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Taylor Lautner:3 Személyes kedvenc, gondoltam beleviszem a történetbe:D
      Köszönöm szépen, és bár csak most olvastam el, én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek, utólag is:3
      A következő rész HOLNAP jön*--* Nagyon happy vagyok:$

      Törlés
  2. Nagyon jó lett és remélem hogy nem tartasz majd olyan hosszú szünetet de elkezdem olvasni a másik blogodat is:D én itt leszek és olvasni fogom ameddig te írod remélem hogy még nagyon sokáig kellemes húsvéti ünnepeket :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ennyi lett volna a szünet, holnap érkezik a rész:)
      Utólag is kellemes ünnepeket:)

      Törlés
  3. folytasd télleg nagyon jó és a másik blogod is imádom!!!!

    VálaszTörlés
  4. Imádom ezt a blogot a kedvenceim közé tartozik szóval remélem hamarosan folytatod és nagyon jól írsz !!!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!:)
      Holnap érkezik a rész.

      Törlés
  5. Drága Vivianne!

    Imádom a blogodat, fantasztikus az, ahogy írsz, ahogy csavarod a szálakat, és az, hogy egyetlen egy hibát sem lehet benne találni.
    Mikorra várható a kövi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, drága vagy! :)
      Holnap hozom az új részt!

      Törlés
  6. Nagyon tetszett ez a "resz". Kulonosen azert mert hianyoltam a reszeknel a kepeket.. Nagyon tetszik maskul. a blog ! Remelem meg mas blogba is belekezdesz majd.. Puszi T

    VálaszTörlés